La cine apelam pentru mentenanta instalatii electrice?

Consumatorii de energie electrica pot fi industriali sau domestici. Oricum ar fi, ei sunt obligati ca periodic sa faca o verificare a instalatiei electrice si, desigur, sa remedieze in timp util orice defectiune constatata! Pentru aceste operatii de mentenanta instalatii electrice, consumatorii industriali, de cele mai multe ori, au angajati electricieni cu atestat ANRE, capabili sa realizeze in mod constant mentenanta necesara, dar si sa repare in regim de urgenta orice defectiune aparuta. Acestia trebuie sa stie sa intervina atat asupra instalatiei de exterior, cat si asupra celei de interior. Sa fie pregatiti pentru remedierea problemelor la instalatia aeriana, dar si asupra celei subterane. Desigur, complexitatea lucrarilor este direct proportionala cu complexitatea activitatii consumatorului industrial.
Mentenanta instalatii Electrice Bucuresti

In cazul mentenantei la instalatiile electrice domestice, consumatorul va fi nevoit sa isi gaseasca un electrician cu atestat ANRE. Astfel, el poate apela la un particular sau la o firma specializata in mentenanta instalatii electrice, cea de a doua solutie fiind si cea recomandata, pentru ca firmele specializate ofera garantie pentru lucrarea executata, lucreaza numai cu electricieni atestati ANRE, lucreaza cu preturi corecte bine definite inca de la inceputul lucrarii si, mai mult, acolo unde este o lucrare de anvergura firmele au personalul necesar pentru a putea trimite echipe de cate 2 sau chiar 3 electricieni, astfel incat sa finalizeze lucrarea in timp cat mai rapid iar consumatorul sa se poate bucura rapid de tot confortul.

MENTENANTA ELECTRICA

Mentionam ca sunt firme specializate in operatii de mentenanta instalatii electrice care ofera pachete complete pentru orice gen de consumator.
Astfel, daca sunteti persoana fizica, sau o firma – o farmacie, un magazin, o banca, un sediu de firma, un ansamblu rezidential, o scoala, o gradinita, un spital, etc – oricare ar fi situatia, puteti contracta un pachet periodic pentru mentenanta instalatiei electrice. Astfel, in baza unui contract si pe baza de abonament, consumatorii, oricare ar fi ei, isi pot desfasura linistiti si fara grija activitatea, pentru ca de partea electrica se va ocupa o firma specializata.
Apelati cu incredere la serviciile de mentenanta oferite de ElectroCos Erv si bucurati-va de stabilitate si eficienta lucrarilor noastre. Cu noi sunteti in siguranta oricand si puteti beneficia de calitatea serviciilor oferite fiecarui client care apeleaza la noi. Fiecare proiect nou ne aduce mai aproape de succes de aceea ii respectam si ii pretuim pe cei care aleg sa lucreze cu firma noastra pe termen lung.

Pachet Complet Mentenanta

Ce include un pachet complet de mentenanta instalatie electrica?
E bine de stiut ca aceasta verificare sau mentenanta trebuie realizata atat in timpul executarilor lucrarilor, cat si la finalizarea acestora, inainte de punerea in functiune a instalatiilor electrice. Urmand ca ulterior sa se treaca pe mentenanta instalatie electrica. Este absolut necesara verificarea continuitatii conductoarelor, dar si a tuburilor de protectie, inca din faza de montaj, orice defectiune fiind mult mai greu de remediat ulterior!
La terminarea lucrarilor se va avea in vedere si se vor verifica cu mare atentie:
• Prizele de pamant;
• Izolatiile electrice;
• Corectitudinea protectiei realizate pentru instalatia electrica;
• Circuitele electrice si legaturile cu tabloul electric;
• Sigurantele automate – sa fie bine calibrate si fixate pe pozitii;
• Dimensiunea si functionalitatea conductorilor;
• Corectitudinea montarii prizelor speciale pentru bai si bucatarii.
Mentenanta instalatiei electrice care a fost monitorizata atat la realizare cat si la punerea in functiune, ulterior, va fi una cat se poate de profesionala si performanta, avand toti parametrii de inceput perfect incadrati in standardele solicitate. Aceasta va consta, periodic in a verifica si a masura parametrii de functionare, tinand cont de toate aspectele deja enumerate mai sus si de standardele impuse de furnizorul de energie electrica. Dar, nu numai ca se vor face aceste masuratori, ci se vor si remedia problemele descoperite, asigurand astfel o functionare corecta si performanta a instalatiei electrice!