Pentru siguranta casei dumneavoastra sau a biroului unde lucrati apelati cu incredere la firma Electrocoserv si noi o sa va trimitem imediat un electrician sector 1 mereu pregatit sa faca fata cu succes noilor provocari.

Lucram cu un personal atent ales, ce detine o atestare ANRE pentru ca ne dorim ca orice interventie finalizata de noi sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. De asemenea, daca optati sa colaborati cu un instalator autorizat, veti observa ca nu vor exista pagube neprevazute si costuri ascunse. Contactati-ne oricand cu incredere pentru ca ne aflam la distanta de doar un telefon de dumneavoastra. Iar daca aveti nevoie de servicii de mentenanta, nimic mai simplu. Lucrarile noastre de mentanta va ajuta sa va mentineti instalatiile electrice in parametrii optimi de functionare, pentru o perioada indelungata de timp.

Electrician Autorizat Sector 1
Electrician Autorizat Brasov

Va asteptam cu drag la sediul nostru pentru ca va garantam ca un electrician sector 1 este tot ceea ce aveti nevoie pentru a pastra instalatia electrica in parametrii normali de functionare. Iar daca vreti sa modernizati apartamentul si sa schimbati instalatia electrica si implicit locul prizelor si intrerupratoarelor, noi putem solutiona cu succes oricare provocare. Si daca tabloul electric este vechi, demodat si nu mai fata fata suprasolicitarilor aparatelor casnice, trebuie sa fie inlocuit, pentru maxima eficienta dar si un plus de valoare estetica.

Calitatea desavarsita dar si un inalt grad de profesionalism reprezinta caracteristicile de baza a unui electrician sector 1, mereu pregatit de actiune. Prin urmare, aveti toate motivele sa apelati cu incredere la serviciile noastre de exceptie.
Solicită acum un electrician autorizat ANRE oriunde in Sectorul 1 București, indiferent de ora si de zi. Avem placerea de a intervenii pentru remedierea problemelor de ordine electrica oriunde in Bucuresti si Ilfov.

Ne dorim sa apelati cu incredere la noi pentru orice problema, deoarece un electrician sector 1 vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii care se ridica la cele mai inalte standarde calitative la costuri corecte, care atrag dupa sine multumirea deplina a clientilor nostri. Cu profesionalism, indemanare si seriozitate reusim sa indepartam toate problemele care impiedica instalatia electrica sa functioneze in parametrii normali deoarece ne dorim sa va readucem confortul si siguranta in caminele dumneavoastra.

Zonele în care intervenim în Sector 1 București cu electricieni autorizati ANRE la domiciliul sau biroul dumneavoastra

Cartierul Floreasca ( Intervenim Urgent, Non-Stop si in zona Parc Floreasca și Parc Verdi, zona lacului Floreasca, zona Complex Sportiv Dinamo, calea Floreasca samd.)

Cartierul Aviației (inclusiv str. General Ștefan Burileanu, Stada Feleacului, zona Elvila, zona Lidl Aviației, str. Alexandru Șerbănescu samd.)

Cartierul Primăverii (inclusiv zonă Parcelare Monnet, B-dul Primăverii, B-dul Mircea Eliade, etc)
Cartierul Dorobanți (inclusiv zonă Parc Filipescu, Piața Dorobanți, zona depou RATB Victoria, zona parcelare Bonaparte-Mora, Calea Dorobanți, etc)

Cartierul Kiseleff (inclusiv zona Parcul Kiseleff, Ansamblul rezidențial Arcul de Triumf, Clucerului, Uruguay, B-dul Mareșal Averescu, Jianu, samd.)

Cartierul Băneasa (inclusiv zona Cartier Băneasa Veche, cartier Băneasa Nouă, zona lacul Băneasa, B-dul Aerogării, Lacul Băneasa, zonă Aeroport Internațional Băneasa, Romaero, Sere, ANM, Băneasa Shopping Center, Pădurea Băneasa, samd.)

Cartierul Bucureștii Noi (incusiv zona Parc Bazilescu, Lacul Grivița, AFI Palace Bucureștii Noi, B-dul Laminorului, B-dul Bucureștii Noi și împrejurimi, samd.)

Cartierul 1 Mai (inclusiv zona Remiza de Automotoare, Str. Caransebeș, Str. Clăbucet, Str. Dornei, Luxten, samd.)
Cartierul Dămăroaia (inclusiv zonele B-dul Gloriei, detașamentul de pompieri Dămăroaia, Școala Nr. 177, Biserica Sf. Nicolae, samd..)

Cartierul Domenii (inclusiv zona Piața Domenii, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Stadionul de Rugby Arcul de Triumf, Universitatea Româno-Americană, samd.)
Cartierul Grivița (inclusiv zona Str. Turda, Stadion Grivița, cimitirele Filantropia și Sfânta Vineri, str. Alexandru Câmpeanu, Str. Carol Knappe, Str. Caraiman, Calea Griviței, clubul copiilor Cireșarii, samd.)

Cartierul Victoriei (inclusiv Zona Pasaj Victoriei, calea Victoriei, zona Guvernul României, samd.)
Cartierul Pajura (inclusiv Str. Pajura, Str. Didu, TBN, Str. Presei, Str. Pecetei, samd.)

Cartierul Pipera (cartier acoperit cu electricieni autorizați inclusiv în zonele Str. Erou Iancu Nicolae, Microelectronica, Bulevardul Pipera, Ansamblul Impact, Ansamblul Gama Delta, American Village, Pipera lac, samd.)
Cartierul Piața Romană (zona Piața Amzei, parc Nicolae Iorga, samd.)