Consultanta si proiectare instalatii electrice

In domeniul consultantei energetice Electrocoserv Industrial Energy S.R.L. vine in fata dumneavoastra cu o echipa bine consolidata, alcatuita din profesionisti, gata oricand sa va stea la dispozitie cu toate sfaturile de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie cunostiintele noastre acumulate, cat si activitatile practice. Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa puteti obtine un raport (calitate-eficienta)/cost cat mai mic, orice lucrare ati avea de executat.
Consultanța în domeniul instalațiilor electrice are ca obiectiv alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile clientului. Oferim consultanță cu privire la fezabilitatea unui proiect cu scopul de a identifica alternative viabile, oferindu-i clientului posibilitatea de a alege soluția optimă.
Firma Electrocoserv Industial Energy S.R.L. oferă servicii de consultanță atât pentru realizarea unor instalații electrice noi cât și pentru modernizarea și reabilitarea instalațiilor existente pentru reducerea consumului de energie, creșterea productivității sau scăderea costurilor de exploatare.

Presteaza servicii de proiectare in domeniul instalatiilor electrice, precum si consultanta in ceea ce priveste proiectarea si executia acestora, venind in sprijinul nevoilor dumneavoastra, va oferim servicii profesionale, ce presupun proiectarea, consultanta, executia si intretinerea instalatiilor electrice. Avem ca domeniu principal de activitate proiectare si executie instalatii electrice. In momentul de fata S.C. Electrocoserv Industrial Energy S.R.L. asigura o gama larga de servicii din care mentionam:
-Consultanta si proiectare pentru instalatii electrice,
-Servicii de proiectare instalatii electrice,
-Intretinere instalatii electrice,
-Executie instalatii electrice,
-Prize de pamant,
-Ansamblare si montare tablouri electrice.
Credem cu tărie că succesul este realizat prin construirea de relații sustenabile cu clienții, in acest scop, echipa Electrocoserv Industial Energy S.R.L. oferă și servicii specializate de consultanță în domeniul instalațiilor electrice.

Principiile noastre in relatiile cu clientii :
– tratarea clientului cu solicitudine, promptitudine, onestitate (oferta, contract, livrare, montaj,), sa oferim clientului servicii si produse valoroase;
– reputatie bazata pe calitatea produselor si serviciilor;
Echipele noastre se pot implica in consultanta diferitelor proiecte in functie de nivelul de realizare al proiectului:
prefezabilitate, fezabilitate, caiet de sarcini, solutie oferita, proiect – parte tehnica, detaliile executiei.

Proiectare si verificare instalatii electrice

Proiectare Instalatii Electrice

Activitatea de proiectare a Electrocoserv Industial Energy S.R.L., pentru instalaţiile electrice şi automatizările din obiective civile şi industriale, acoperă următoarele domenii:
– Proiectare instalaţii electrice de alimentare cu energie electrică;
– Proiectare instalaţii electrice de distribuţie a energiei electrice;
– Proiectare instalaţii electrice de iluminat interior, exterior şi de siguranţă;
– Proiectare instalaţii electrice de prize şi forţă;
– Proiectare instalaţii electrice de protecţie;
– Proiectare instalaţii electrice de curenţi slabi:
Firma Electrocoserv Industial Energy S.R.L ofera consultanta si realizeaza lucrari de proiectare in domeniul instalatiilor electrice si de automatizare.
Apeland la noi veti putea beneficia in mod gratuit de consultanta specialistilor nostri. Contactati-ne si va veti putea convinge ca suntem onesti reprezentanti ai intereselor dumneavoastra. In functie de necesitatile clientilor, serviciile noastre in domeniul instalatiilor electrice pot fi oferite ca si consultanta, ajutandu-va in realizarea diferitelor faze de proiectare sau asistenta tehnica pentru instalatii, linii si retele electrice aeriene si subterane de joasa, medie si inalta tensiune, instalatii electrice civile si industriale, etc.

Verificare Instalatii Electrice

Consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru:
-Studii de fezabilitate
-Studiu de solutie pentru alimentare cu energie electrica
-Obtinerea Avizului Tehnic de Racordare
-Obtinerea autorizatiilor de construire pentru lucrarile de sapaturi
Personalul Electrocoserv Industial Energy S.R.L este autorizat de A.N.R.E pentru lucrări de proiectare instalaţii electrice de joasă şi medie tensiune.
Prin activitatea pe care o desfăşoară, personalul urmăreşte satisfacerea nevoilor clienţilor firmei, prin promovarea unor soluţii tehnice moderne, cu costuri minime de exploatare şi implementare, încadrate în normele şi standardele tehnice în vigoare.
Suntem autorizati de catre A.N.R.E – Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei:
-proiectare/executare instalatii electrice
-verificator de proiecte instalatii electrice
Totodata suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioada de desfasurare a etapelor de lucru pana la finalizarea lucarilor si punerea in functie a instalatiilor,dar si in perioda de garantie si post garantie ,astfel incat clientii nostri sa fie siguri ca nu vor avea probleme niciodata.
Asiguram indeplinirea formalitatilor pentru obtinerea avizelor de la S.C. ENEL S.A. si consultanta in vederea optimizarii instalatiilor electrice interioare, prizelor de pamant si sistemelor antiefractie.
Proiectarea este parte a investitiei care daca este facuta in mod profesionist optimizeaza costurile intregii investitii pe perioada executiei cat si costurile ulterioare de exploatare ale acesteia, asigura necesitatile intocmai ale beneficiarilor , diminueaza riscurile de incendiu si de accidentare a persoanelor in timpul exploatarii.

Proiectare si verificare instalatii electriceCea mai importantă parte a unui nou sistem electric este faza de proiectare. Este esențial ca sistemul electric să fie proiectat corespunzător în această fază timpurie pentru a ne asigura că va fi eficient și fiabil. Vom comunica cu dumneavoastră pe parcursul procesului de proiectare pentru a ne asigura că cerințele dumneavoastră sunt îndeplinite.
Echipa noastră de specialiști are o experiență vastă în activitatea de proiectare în domeniul instalațiilor electrice industriale. Instalațiile sunt proiectate sistematic, riguros și verificate atent astfel încât să permită implementarea optimă în practică.
In faza de proiectare prin calcule se stabilesc criteriile tehnico-economice de functionare a instalatiilor, se propun variante optime de amplasare ale alimentarilor cu energie electrica amplasarea avand rol determinant in diminuarea pierderilor pe perioada exploatarii, se studiaza posibilitatile de flexibilizare a instalatiile ca atunci cand sunt necesare modificari sa se faca in timpul cel mai scurt si cu investitii minime.
Proiectul se realizeaza pentru prezentul si viitorul investitiei !
Un proiect pentru instalatii electrice este necesar la orice constructie noua, la constructii care se modernizeaza, la constructii care se extind , sau la modificari de instalatii electrice din motive functionale.
Departamentul nostru de Proiectare vă va oferi nu numai proiectarea și dezvoltarea, ci va supraveghea complet întregul proiect. Vom verifica precizia și calitatea producției, asigurând punerea corectă în funcțiune a întregului echipament. De asemenea, vom dezvolta și furniza toate documentele necesare.
Executam poiecte pentru diverse instalatii electrice atat noi cat si pentru modernizarea celor existente :
– instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale,
– bransamente aeriene si subterane la tensiune nominala de 0,4 kV,
– prize de pamant,
– instalatii de securitate si supraveghere.
Echipa noastra va ofera servicii de calitate pentru proiectare instalatii electrice.