Va asteptam cu drag la Electrocoserv pentru a experimenta serviciilor adevaratilor specialisti in domeniu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru online si sa solicitati ajutorul unui electrician sector 2, iar de restul ne ocupam noi. Daca inca nu ne cunoasteti este timpul sa aflati cat mai multe informatii despre firma noastra si despre calitatea serviciilor oferite. Suntem firma de instalatii electrice care facem eforturi considerabile de a solutiona orice problema aparuta, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Ne ocupam de proiectarea instalatiilor electrice precum si de montarea acestora, si realizam cu succes orice alta lucrare se integreaza ariei de activitate a echipei noastre.

Electrician autorizat Sector 2

In plus, beneficiati de consultanta tehnica si o evaluare amanuntita a inatalatiei electrice, in mod gratuit. Iar daca aveti nevoie de servicii de mentenanta noi va suntem mereu alaturi de dumneavoastra. De asemenea, executam masuratori si avizari Pram, bransamente electrice rezidentiale si industriale,precum si instalatii electrice de joasa si medie tensiune si va garantam reusita sigura de fiecare data. Suntem mandri de faptul ca fiecare electrician sector 2 de la Electrocoserv este pasionat de munca pe care o depune zi de zi, ceea ce le sporeste eficienta si ii face de-a dreptul admirabili. Trebuie sa constientizati faptul ca instalatiile electrice nu trebuie tratate cu indiferenta deoarece pentru solutionarea unei defectiuni tehnice sau de alta natura este nevoie de cunostinte solide in domeniu precum si o experienta pe masura. Prin urmare, doar o echipa de profesionisti este capabila sa faca fata cu succes noilor provocari si sa gaseasca solutia optima de fiecare data. Simtiti-va liberi sa ne contactati pentru orice problema aparuta deoarece noi reprezentam un ajutor real pentru toti cei care isi pun toata nadejdea in noi.

Apelati cu incredere la un electrician sector 2 pentru ca noi va oferim o gama larga de servicii dintre care amintim: executia instalatiilor interioare si exterioare peste spati rezidentiale si comerciale, schimbarea si montarea tabloului electric, montarea corpurilor de iluminat, montarea si inlocuiresa prizelor si intrerupatoarelor, montarea sigurantei pentru protectie precum si instalarea si montare diferite tipuri de electrocasnice, de care aveti nevoie. De asemenea, ne ocupam si de executia si repararea instalatiilor sanitare, termice sau instalatiilor de gaze, si va asiguram ca rezultatele finale vor fi cele asteptate de dumneavoastra.

Electrician sector 2 – zone de acoperire

Zonele acoperite și în care intervenim în Sector 2 București cu electricieni autorizati la adresa sau la domiciliu tău sunt:

Cartierul Colentina ( Va punem la dispozitie, electricieni profesionisti, inclusiv în zona Spitalului Fundeni, Șoseaua Colentina, în zona fostei Fabrici de Țevi sudate, Str. Doamna Ghica, Stadioanele Juventus, parc Motodrom, samd.)
Cartierul Ion Creangă (inclusiv în zonele Depou RATB Colentina, Str. Juverdeanu, Carrefour Colentina, Fabrica Danone, Str. Nicolae Cânea, samd.)
Zonele comerciale (SAM, Niro, Dragon, Depozite En-Gross, samd.)
Cartierul Obor (inclusiv în zona Pieței Bucur-Obor, Gara de Est Bucur-Obor, Moara Lui Assan, Str. Mașina de Pâine, ROCAST, Mecanică Fină, samd.)
Cartier Pantelimon (zonele Mega Mall, Mobilux, Filatura Română, Morarilor, Lac Dobroiești, Șos. Pantelimon, Parc Sticlăriei, CET Titan, Cora Pantelimon, Gara Cățelu, Cartier Ostrov, samd.)
Cartierul Vatra Luminoasă (în zonele Parcului Național, Arena Națională, Bulevardul Basarabia, Strada Vatra Luminoasă, Str. Maior Ion Coravu, Str. Herța, samd.)
Cartierul Tei (în zonele Bd. Lacul Tei, Parcul Circului, Str. Teiul Doamnei, URAC, Complex studențesc Tei, Lacul Tei, Parcul Tei, Zone Arena, Bd. Barbu Văcărescu, Str. Oteșani, samd.)
Cartierul Moșilor (electricieni pentru zonele Calea Moșilor, B-dul Ferdinand I, Pache Protopopescu, Piața Foișorul de Foc, Izvorul Rece, samd.)
Cartierul Ștefan Cel Mare (în zonele Bulevardului Ștefan cel Mare, Str. Polonă, Str. Aurel Vlaicu, Str. Tunari, Str. Vasile Lascăr, Bd. Dacia, Str. Mihai Eminescu, Str. Viitorului, Lizeanu, Spitalul Clinic Colentina, samd.)
Cartierul Andronache (în zona Șoselei Andronache, domeniul Andronache, Str. Cornișei, Str. Oituz, Danone, Supercom, samd.)
Cartierul Iancului