Firma de instalatii electrice Bucuresti, echipa de electricieni autorizati ANRE ofera servicii de instalatii electrice, reparatii electrice, abonamente mentenanta, precum si interventii de urgenta la instalatii electrice.

Firma de instalatii electrice Bucuresti va ofera servicii de calitate la cele mai bune preturi si, totodata va garanteaza o lucrare net calitativa, foarte rezistenta in timp.
De asemenea, instalatiile electrice pe care le executam sunt puse la dispozitia clientilor noastri de catre o intreaga echipa de maistri electricieni si electricieni autorizati ANRE, care isi pun toata competenta si experienta acumulata, la dispozitia clientilor nostri, pentru a fi siguri ca munca lor este de cea mai buna calitate. Astfel, ne dorim ca prin munca depusa, sa satisfacem si cele mai exigente cerinte ale celor care apeleaza la firma noastra de instalatii electrice din Bucuresti.


Firma instalatii electrice Bucuresti reprezinta alegerea ideala pentru:
• instalarea de tablou de sigurante electrice cu sigurante ABB pentru fiecare nivel;
• montarea de circuite electrice de conductori trase prin tubulatura de PVC pentru a fi schimbate la nevoie;
• montaj doze electrice de aparat si prize electrice duble;
• montarea de intrerupatoare si comutatoare Legrand;
• amenajarea de circuite electrice de curenti slabi pentru instalarea de internet;
• monaj circuite electrice pentru instalarea sistemelor de supraveghere video, precum si pentru sistemele de alarma si montarea de paratrasnet.

Principalul scop al firmei de instalatii electrice din Bucuresti a fost oferirea de servicii de calitate in domeniul instalatiilor electrice precum si diverse reparatii electrice in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru persoane fizice si juridice, la preturi accesibile pentru orice buget.
Electrician Autorizat Bucuresti, reprezinta solutia ideala pentru remedierea avariilor aparute la instalatia electrica, legaturi slabite in doze, intrerupatoare si prize defecte, montaj tablouri electrice, schimbare-inlocuire a instalatiei electrice si multe asemenea.
Firma noastra de instalatii electrice este prezenta in:
*sector 1: Bucuresti: Bucurestii Noi , Aviatiei , Victoriei , Domenii , Dorobanti , Floreasca , Romana , Plevnei , Grivita , Pajura;
*sector 2 : Bucuresti: Colentina , Floreasca , Mosilor , Iancului , Obor , Pantelimon , Stefan cel Mare , Tei , Fainari;
*sector 3 : Bucuresti:Alba Iulia , Prevederii , Salajan , Unirii , Vitan , Universitatii , Rosseti , Victoriei , Nicolae Grigorescu , Dristor , Decebal , Titan , Blv. 1 Decembrie , Chisinau;

*sector 4 : Bucuresti: Oltenitei , Tineretului , Giurgiului , zona Filaret , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Vacaresti , Luica , Obregia , Secuilor , Racovita;
*sector 5 :Bucuresti: Rahova , Panduri , Cosbuc , Uniri , Salaj , Pieptanari , Ferentari , Alexandriei , Victoriei , 13 Septembrie , Nasaud , Viilor , Petre Ispirescu;

*sector 6 :Bucuresti: zona Timisoara , Iuliu Maniu , Drumul Taberei , Militari , Lujerului , Crangasi , Plevnei , Timisoara , Gorjului , Uverturii , Valea Oltului , Compozitorilor , Prelungirea Ghencea , Valea Argesului ;
*in tot judetul Ilfov.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt atat persoane fizice, persoane juridice, asociatii de propietari cat si institutii de stat. Preturile corecte, promptitudinea, profesionalismul, executia de lucrari de buna calitate, functionalitatea si nu in ultimul rand estetica lucrarilor ne-au ajutat sa crestem de la an la an.


Daca aveti nevoie urgenta de un electrician autorizat ANRE in Bucuresti, sector 3, 4, 5, 6, 1, 2 sau in Ilfov sunati cu incredere la ElectroCosErv si vom interveni in cel mai scurt timp posibil. Clientii si calitatea lucrarilor reprezinta cartea noastra de vizita care ne recomanda cu mandrie. Noi suntem cei care executam lucrari de instalatii electrice care aduc satisfactie clientilor nostri, timp indelungat de acum incolo. Echipa de specialisti cu care lucram reprezinta nucleul in jurul caruia se invarte toata activitatea noastra zilnica. Cu peste 15 ani de experienta in domeniul elecctric si posesori ai avizului ANRE, suntem alegerea cea mai buna pentru nevoile dumneavoastra in acest domeniu.

Masuri de protectie a muncii
In timpul executarii instalatiilor electrice, muncitorii electricieni trebuie sa respecte anumite reguli de protectie a muncii, pentru a evita diferite accidente cu urmari grave.

Astfel:
*La executarea gaurilor in ziduri (caramida sau beton) se folosesc ochelari de protectie, pentru a feri ochii de praf, aschii de caramida.
*In cazul in care muncitorul electrician foloseste scara pentru executarea lucrarilor la inaltime, el trebuie sa aiba grija sa prevada la capetele de jos ale scarilor rezemate, varfuri ascutite sau talpi de cauciuc, pentru a impiedica eventuala lor alunecare.

Treptele scarilor de lemn trebuie sa fie totdeauna incadrate in cadru si nu batute in cuie. Scarile rezemate trebuie sa fie asezate sub un unghi de 60 de grade fata de orizontala. De asemenea, nu este permis sa se aseze scarile pe suporturi instabile.

*Cand se lucreaza pe scari rezemate la o inaltime mai mare de 4 m, trebuie folosita si centura de protectie, care se leaga de stalpul sau de constructia de care este rezemata scara. In cazul in care se folosesc scarile duble, este bine ca ele sa fie prevazute cu un lant sau cu un alt dispozitiv, care sa impiedice desfacerea scarii in timpul desfasurii lucrarii respective.

**Electricienii vor avea grija sa nu aseze niciodata scarile in apropierea locurilor sau instalatiilor care se gasesc sub tensiune si care nu sunt protejate impotriva atingerilor accidentale. De asemenea, scarile nu se aseaza langa masini, agrenaje cu curele de transmisie aflate in functiune.
*Folosirea uneltelor electrice portabile ca si: masini electrice de daltuit si frezat ziduri, de gaurit etc, alimentate la o tensiune de 220 v, este permisa numai in locuri uscate si numai cu conditia de a se lega la pamant partile metalice ale acestor utilaje.
*In incaperile umede se folosesc unelte electrice care functioneaza la tensiunea de 36, 24 sau 12 v. In timpul manipularii sculelor electrice nu este permisa prinderea uneltelor de partea lor actica sau de conductoarele de legatura cu sursa de alimentare, deoarece se pot produce accidente prin electrocutare.
Electricienii care lucreaza cu uneltele electrice de gaurit sau de sapat santuri in zid, precum si cu dalti pneumatice, nu vor sta pe o scara rezemata sau pe o scara dubla, deoarece exista pericolul de a se rasturna. De aceea, in cazurile in care urmeaza sa lucreze la inaltimi mai mari, electricianul care manuieste unealta electrica sau pneumatica va sta pe schele sau pe esafodaje construite in prealabil.


Necesitatea si utilitatea instalatiilor electrocasnice ne face sa nu ne imaginam viata si activitatea zilnica in lipsa energiei electrice. Nu exista spatiu de locuit, hala industriala, spatiu comercial, magazie fara instalatie de iluminat si priza. Instalatiile electrocasnice au in compunere materiale elemente si componente electrotehnice uzuale. Pentru executarea oricarei instalatii electrice sunt necesare, in general, urmatoarele materiale si componente electrotehnice: conductoare, doze, prize, sigurante, intrerupatoare, tablouri de distributie, contoare, sonerii si corpuri de iluminat.